Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

Speel op veilig met uw zaak en gezin

Uw gezin, uw personeel, uw klanten, ... allemaal rekenen ze op u. Geef ze dus gemoedsrust die ze verdienen: een waterdichte veiligheidsoplossing op maat, van A&E Security. Want voorzichtigheid is de moeder van de wijsheid. Onze succesformule? Deskundig advies op maat, technologie van gerenommeerde topmerken én een uitzonderlijke dienstverlening – uniek in België. U kunt gerust zijn.
Uw zaak of organisatie heeft veel te verliezen bij een inbraak of brand. Uw goederen zijn gestolen of onverkoopbaar. U moet de schade aan uw pand herstellen. Uw personeel leeft in angst. Misschien moet uw zaak zelfs even dicht! Neem dus uw voorzorgen, en breng indringers op andere gedachten:
Neem geen risico’s met uw veiligheid. Uw dierbaarste bezittingen en – erger – de levens van u en uw familie staan op het spel. Alarmsystemen schrikken indringers af, zodat ze uw thuis voorbij stappen. Of ze betrappen ze op heterdaad. Zodat ze hun straf niet ontlopen, en uw schade beperkt blijft.

A&E Security maakt al 30 jaar het verschil

12.000 referenties, 65 ervaren werknemers, 4 Belgische vestigingen. Die moeten wij verdienen –
elke dag opnieuw . Want onze tevreden klanten maken van A&E Security een van de grootste beveiligingsinstallateurs in België. En de referentie in innoverende beveiligingsoplossingen. Lees meer.
De bescherming van Uw persoonsgegevens ? Vanzelfsprekend in de security sector ! Als beveiligingsspecialist weten we hoe belangrijk dit is voor uw veiligheid en privacy. Wij doen er dan ook alles aan om uw persoonlijke gegevens optimaal te...

Lees meer

Alle nieuws

Avotex schrikt ongewenste bezoekers af met camerabewaking

Avotex, verdeler van brandbeveiligings-producten, kampte met een bijzonder
probleem. De parking van het bedrijf werd af en toe gebruikt voor...
Lees meer

Centraal systeem voor toegangscontrole bij Lantmännen-Unibake

“De grootste troef van A&E Security? De sterke Service desk !
Hun techniekers kennen ons bedrijf en onze systemen voor...
Lees meer

Anti-mask detectoren : geen overbodige luxe !

Sinds enige tijd is er een nieuwe trend bij inbraken. En dit, vooral bij winkels en kantoorgebouwen.  Dieven omzeilen het alarm systeem zonder dat u het ook maar...
Lees meer

Het einde van de analoge lijnen is in zicht. Wat met de doormelding van Uw alarm ?

U bent goed beveiligd. Uw alarm is aangesloten op de meldkamer.
En toch wordt U niet verwittigd als Uw alarm afgaat ? Dit scenario lijkt...
Lees meer