Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

Camerabewaking met alle toeters en 'Bellekens'

Internationaal Transport Bellekens & Zonen uit Heist-op-de-Berg specialiseert zich in groupage en deeltransport van de Benelux naar Frankrijk. Gert Bellekens: “Wij zijn al jaren trouwe klant van A&E Security. In 2003 installeerden zij onze systemen voor toegangscontrole, inbraak- en brandbeveiliging, en zij staan ook in voor het jaarlijkse onderhoud. Bovendien maken wij gebruik van de diensten van de meldkamer en het Remote Support Center. Bij een alarmmelding controleert A&E Security vanop afstand of het om een terecht of een ongewenst alarm gaat. Een geruststelling, want dat bespaart ons heel wat kopzorgen en tijdrovende rompslomp en geld.”

Focus op scherpe camerabeelden
Gert Bellekens: “Toen A&E Security mij eind 2012 opbelde voor een enquête over klantentevredenheid, sprak ik hen aan over mijn camerabewaking – van een andere leverancier. De beelden waren onscherp, en dus onbruikbaar. A&E Security onderzocht de situatie, en optimaliseerde onze 32 camera’s. Nu werkt alles perfect. Bovendien zit al mijn beveiliging nu bij één partner. Heel handig, ik heb nu maar één aanspreekpunt.”

Stap voor stap
Gert Bellekens: “A&E Security verdeelde de werken over verschillende fasen. Zo konden we ook ons budget spreiden. Een pluspunt! De focus lag op een performant, stabiel en gebruiksvriendelijk systeem, en dat kregen we. Ik hou nu overal ter wereld een oogje in het zeil met mijn tablet of smartphone. En de kwaliteit van onze nieuwe camera’s is fenomenaal: onze beelden zijn nu in kleur, én de beeldscherpte is uitstekend. Bovendien zijn onze camerabeelden nu geldig als verificatie bij een alarm. De meldkamer en  het Remote Support Center controleren de beelden, en verwittigen dus meteen de politiediensten als dat nodig is.”

Ontdek ook meer over onze realisaties bij andere klanten in retail,  logistiek en transport, kantoren, gemeentes en openbvare besturen, KMO en particulieren.