Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

1 op 3 diefstallen: werk van werknemer

Wordt uw bedrijf bestolen door het personeel?
Wist u dat bijna 30% van de diefstallen of fraudezaken gebeuren door (of met medewerking van) eigen werknemers ? Klein materiaal, producten of gereedschap verdwijnen, of er wordt gefraudeerd met de kassa. Dat kost uw bedrijf handenvol geld, want vele kleintjes maken een groot! Hoog tijd voor een Loss Prevention Audit die de zwakke plekken van uw bedrijf blootlegt of een slim kassasysteem dat elke onregelmatigheid meldt. *

Wist u dat u de wereldbevolking als volgt kunt onderverdelen?
- 10% is bijzonder eerlijk en zal nooit stelen.
- 10% is bijzonder oneerlijk en is er altijd op uit om te stelen.
- 80% laat zich verleiden tot diefstal als hij/zij de kans krijgt.

De gelegenheid maakt de dief 
Bij diefstal denkt u vast aan dievenbendes en inbraken. Maar diefstal door werknemers komt veel vaker voor dan u denkt, en jammer genoeg gebeurt het bijna overal. Hoe snel verdwijnt een restje materiaal, een afgewerkt product of gereedschap in de zakken van uw personeelsleden? En hoe vaak gebeurt het dat een ‘betrapte’ medewerker zichzelf goedpraat met een vluchtige uitleg: “Ik wou het alleen lenen”, “Dit is de eerste keer”, “Ik was van plan om het terug te leggen”. Wees gewaarschuwd: de financiële crisis zorgde voor een opmerkelijke toename van deze opportuniteitsdiefstallen.

Neem nu contact op met onze afdeling Loss Prevention & Profit Improvement
Al 25 jaar bieden wij totaaloplossingen voor een efficiënte, betrouwbare en duurzame preventie tegen de meest uiteenlopende risico’s, dus ook tegen interne diefstal en fraude. Schakel onze experts in en u beperkt uw interne verliezen en u verhoogt uw winst: 
  • Vraag een loss prevention audit
    Aan de hand van een bedrijfsbezoek leggen wij de achillespees van uw bedrijf bloot. Waar loopt u de grootste risico’s op fraude, verlies en diefstal?
  • Boek een loss prevention training
    Creëer een groter bewustzijn bij uw management en sensibiliseer uw personeel met een training over verliespreventie.
  • Kassafraude? Installeer loss prevention software Retail 20/20
    Retailbedrijf? Speciaal voor u bieden wij Retail 20/20 aan, de absolute topper in verliespreventiesoftware. Elke onregelmatigheid wordt gemeld: opvallend veel kortingsbonnen, een hoog aantal retours, enzovoort. Deze kassasoftware komt elke kassafraude razendsnel op het spoor, voor u duizenden euro’s verliest ...

Laat u niet van uw winst beroven
Vraag meer info over onze dienst Loss Prevention of boek een GRATIS DEMO van Retail 20/20. Neem nu contact op: bel 050 45 40 10 of vul ons contactformulier in.

* Bron: Global Retail Theft Barometer