Ga naar de inhoudKlanten aan het woord

Spoedinterventie A&E na terreuraanslag Zaventem

De verslagenheid na de terreuraanslagen in Brussel was groot – ook bij ons. 22 maart zal nooit meer gewoon 22 maart zijn ... Maar veel tijd om bij de feiten stil te staan hadden we niet. De luchthaven van Zaventem en de politie vroegen om onze hulp. En wij waren blij dat we ons steentje konden bijdragen: met een spoedinterventie op de luchthaven van Zaventem. En camerabeelden die mee leidden tot de arrestatie van Mohamed Abrini, ‘de man met het hoedje’.


22 maart staat in ons geheugen gegrift
Elke dag zijn wij in de weer om onze klanten zo goed mogelijk te beveiligen. Veiligheid is onze passie! Daarom deed het pijn toen wij met lede ogen moesten toekijken hoe terroristen zich op 22 maart nergens door lieten afschrikken. Met hun laffe daad troffen ze ons land diep in het hart. Wij willen er dan ook alles aan doen om de veiligheid van ons land mee te helpen versterken.

Spoedinterventie A&E twee dagen na de aanslag
Op 24 maart kregen wij voor dag en dauw telefoon van Brussels Airport. Of wij de volgende dag een spoedteam ter plaatse konden sturen om de branddetectie van een grote hangar zo snel mogelijk aan te passen. Dan kon die ruimte dienst doen als tijdelijke aankomsthal. Onze ploeg stond meteen paraat, want wij waren blij dat we op deze manier een steentje konden bijdragen tot het herstel van Brussel.

Camerabeelden klanten leidden tot dader-identificatie
De volgende dagen bleek dat wij ook op een andere manier hulp konden bieden. Verschillende van onze klanten in en rond Zaventem stelden de beelden van hun camerabewaking ter beschikking van de politiediensten. Zo konden die het verloop van de aanslagen nauwgezet reconstrueren en de identiteit van de daders achterhalen. Dit leidde uiteindelijk mee tot de arrestatie van Mohamed Abrini, ‘de man met het vissershoedje’.

Camerabewaking lost misdaden op
Deze feiten tonen eens te meer het belang aan van goed functionerende camerabewaking en kwalitatief hoogstaande beelden. De juiste camera op de juiste plaats maakt echt een verschil: voor een correct beeld van de feiten, de herkenning van nummerplaten en de identificatie van misdadigers.

Bezoek onze demo-ruimte voor camerabewaking
Onze specialisten in camerabewaking houden rekening met alle factoren: lichtinval, dag en nachtcamera’s, ... Dankzij hun ervaring gidsen ze iedere klant naar het juiste systeem voor camerabewaking aangepast aan de situatie. Vragen of twijfels? Breng dan een bezoek aan onze demo-ruimte en zie met eigen ogen het verschil tussen een waaier aan cameratypes.

Bel nu 050 45 40 10 voor een demo van camerabewaking.